Leiden-Delft-Erasmus lustrumevent en dubbelbenoemingen hoogleraren

Startdatum
Einddatum
Locatie
Erasmus Paviljoen, Erasmus University Rotterdam

The Next Ten Years: Leiden-Delft-Erasmus lustrum-evenement Rotterdam

dubbelbenoemingen

Op woensdag 26 oktober viert Leiden-Delft-Erasmus Universities de succesvolle 10 jaar in samenwerking van de drie universiteiten. Met maar liefst vier dubbelbenoemingen van hoogleraren in Leiden-Delft-Erasmus-verband en een toekomstgerichte studenten-presentatie. Van harte welkom in het Erasmus Paviljoen in Rotterdam!

Vier dubbelbenoemingen Leiden-Delft-Erasmus hoogleraren

Tijdens feestelijke bijeenkomst vinden de Leiden-Delft-Erasmus dubbelbenoemingen plaats van de hoogleraren prof. dr. Thea Hilhorst en prof. dr. Peter Scholten (beiden Erasmus Universiteit Rotterdam) en prof. dr. Marlou Schrover en prof. dr. Olaf van Vliet (beiden Universiteit Leiden). Allen zijn verbonden aan het Leiden-Delft-Erasmus Centre Governance of Migration and Diversity. Ontmoet de hoogleraren in deze video >

Studentenonderzoek transport drones in de stad

Daarnaast zal Vera Safranova, voormalig student van het Leiden-Delft-Erasmus Centre for BOLD Cities, vertellen over haar onderzoek naar transport drones in de stad. Lees hier meer over het onderzoek >

Wij sluiten af met een feestelijke netwerkborrel. Alles vindt plaats in de serre van het Erasmus Paviljoen op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het Paviljoen vindt u naast de vijver midden op het terrein van de Erasmus Universiteit Rotterdam: route.

paviljoenProgramma

15:30 Inloop Erasmus Paviljoen;
16:00 Welkom en introductie door prof. dr Victor Bekkers (Decaan ESSB) en prof. dr. Wim van den Doel (Dean Leiden-Delft-Erasmus Universities)
16:10 Dubbelbenoemingen hoogleraren Leiden-Delft-Erasmus Centre Governance of Migration and Diversity
16:20 Presentatie over transport drones in de stad door Vera Safranova, oud-student verbonden aan het Leiden-Delft-Erasmus Centre for BOLD Cities
16:30 Borrel
 

Aanmelding

Banner lustrum