studenten

minoren

Leiden-Delft-Erasmus minoren zijn multidisciplinair en toegankelijk voor alle studenten van de Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam.

Minoren

Keuze uit het minoraanbod van de drie universiteiten

Studeer jij aan de Universiteit Leiden, TU Delft of Erasmus Universiteit Rotterdam? Dan kun je voor een minor terecht bij elk van de drie universiteiten! Zoeken en aanmelden gaat makkelijk via de portal eduXchange. De drie universiteiten houden plaatsen vrij voor elkaars studenten, en maken het aanmelden voor een minor mogelijk met een paar klikken. Wil jij je blik verbreden, je CV verrijken, of een nieuwe stad en campus kennen?

> Klik hier voor informatie over een minor volgen aan een andere LDE universiteit

Een minor volgen aan twee of drie universiteiten: kies uit de 17 joint minors

Vind je bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken belangrijk en wil je leren dat in een team te doen met studenten vanuit verschillende disciplines? De Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam bieden, naast toegang tot elkaars minoraanbod, ook 17 joint minors. Je krijgt les van docenten van twee of drie van de universiteiten, en op verschillende campussen. Deze Leiden-Delft-Erasmus-minoren zijn toegankelijk voor alle bachelor-studenten. Een mooie kans om je wereld te vergroten!

> Klik hier voor informatie over de 17 Leiden-Delft-Erasmus joints minors

eduXchange