Groepsfoto LDE10

Het traineeship van Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam

LDE Traineeship thumbnailJezelf breed ontwikkelen, een snelle persoonlijke groei en uitdagende opdrachten bij drie verschillende universiteiten, dit wil jij ook! Het 2-jarig LDE traineeship is al sinds 2014 het gezamenlijke traineeprogramma van de Universiteit Leiden, de Technische Universiteit Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam (LDE).

Als trainee voer je tweemaal een opdracht van één jaar uit bij één van de faculteiten of ondersteunende diensten van één van de drie universiteiten. Aan het einde van het eerste jaar vindt een roulatie plaats en solliciteer je voor een nieuwe positie bij een andere universiteit. Op die manier krijg je gedurende het traject inzicht in de bedrijfsvoering van verschillende universiteiten en organisatieonderdelen. Daarnaast word je in deze twee jaar uitgedaagd om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen via een bijbehorend opleidingsprogramma, waarbij het trainingsinstituut De Baak een belangrijke rol speelt. 

Wil je meer weten over het werk wat door trainees gedaan wordt? Lees dan de ervaringen van lichting LDE 9 en LDE 10. Daarnaast kan je meer te weten komen over de dagelijkse werkzaamheden en bezigheden van de trainees op de LDE Trainees Instagram pagina. 

De sollicitatieperiode voor 2024-2025 is inmiddels gesloten. In maart 2025 start de werving voor volgend jaar. 

Informatie voor opdrachtgevers vanuit de Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam:

Werk je bij één van de drie universiteiten en bied je een werkplek voor een trainee? Graag gaan we hierover in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met de trainee-coördinator van je eigen universiteit: 

- Universiteit Leiden: Daniëlle van Rijk
- TU Delft: Haley Lancaster 
- Erasmus Universiteit Rotterdam: Esther Snijders-van Witzenburg
- Leiden-Delft-Erasmus Universities: Maaike Snoep