eduXchange

eduXchange 3 stappen

Op eduXchange bundelen de Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam hun minoren. EduXchange is een portal met ruim 200 minoren van de drie LDE universiteiten. Dat maakt het studenten makkelijk om zich te oriënteren een aan te melden voor een minor bij één van de universiteiten.

Vanaf april melden studenten van de Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam zich voor alle minoren aan via de portal eduXchange: www.eduxchange.nl. Hiervoor maken studenten eerst een eduID aan.

Lees meer in dit nieuwsbericht met quotes van de rectoren

Op deze pagina staan informatie-, demo- en instructiematerialen over deze nieuwe minorenportal.

Tevens zijn er twee instructievideo's gemaakt, beiden in het Nederlands en Engels. Deze staan op het YouTube-kanaal van Leiden-Delft-Erasmus in de playlist eduXchange. Hieronder de Nederlandstalige video's voor eduXchange en het aanmaken van een eduID.

Instructievideo eduXchange

Snel kiezen uit ruim 200 minoren bij Leiden-Delft-Erasmus doe je in 3 stappen: 1. Maak je eduID aan, 2. Orienteer je op eduXchange welke minor je wilt volgen en 3. Meld je op eduXchange aan voor je minor.

Instructievideo eduID

Een eduID is een persoonlijk account voor het Nederlandse onderwijs en onderzoek. Het is onafhankelijk van een onderwijsinstelling, waardoor je er gebruik van kunt maken als je aan meerdere instellingen tegelijk onderwijs wilt volgen. Je registreert je met je persoonlijke e-mailadres, zodat je ook na je studie nog toegang hebt tot je eduID.

Logo's eduXchange

eduXchange

logo eduXchange klein