Onderzoeksprogramma's
Onderzoeksprogramma's
van de Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam

Onderzoeksprogramma's

De Universiteit Leiden, de TU Delft en de Erasmus Universiteit zijn op korte afstand van elkaar gelegen in de provincie Zuid-Holland, een van de meest dynamische en kennisintensieve regio's van Europa en daarbij gevestigd in de steden Leiden, Den Haag, Delft en Rotterdam. De universiteiten behoren op tal van terreinen tot de wereldtop.

LDE Centres en Programma's

Op de volgende pagina's is meer te lezen over het onderzoek van de LDE Centres en Programma's:

LDE Centre for BOLD Cities LDE Centre for Education and Learning LDE Centre for Frugal Innovation in Africa LDE Centre for Global Heritage and Development  LDE Centre for the Governance of Migration and Diversity LDE Centre for Sustainability LDE Programme Port City Futures LDE Space for Science and Society LDE Healthy Society

Medical Delta

Bij Medical Delta staan dertien wetenschappelijke programma's centraal. Kenmerkend voor deze programma's is de multidisciplinaire samenwerking tussen clinici en technologen. Dankzij de inbreng van hogescholen, het bedrijfsleven, zorginstellingen en overheden en met de inzet van de Living Labs zijn het stuk voor stuk programma's met impact. Impact op de mens, op de zorg, op kennisontwikkeling en op de regio.

Medical Delta

De volledige onderzoeksportfolio

Naast het onderzoek  van de LDE Centres en Programma's, Medical Delta en de Casimir Research School, wordt er uiteraard nog veel meer baanbrekend onderzoek aan de Leiden-Delft-Erasmus Universities verricht. Een overzicht hiervan is te vinden op de volgende pagina's:

Onderzoek Universiteit Leiden  Onderzoek TU DelftOnderzoek Erasmus Universiteit Rotterdam