Per 1 september 2016 starten weer nieuwe LDE-Trainees

De Universiteit Leiden, de TU Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam bieden sinds 2014 een gezamenlijk tweejarig managementtraineeprogramma aan. Managementtrainees volgen verschillende trainingen waarmee ze hun kwaliteiten zo goed mogelijk ontwikkelen. Daarnaast worden ze door middel van intervisies en themalunches verder ondersteund in hun persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens dit programma krijgen de trainees twee keer een project van een jaar bij één van de faculteiten of diensten van één van de drie universiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het in teamverband opzetten van het internationaliseringsbeleid van een faculteit of van een nieuwe opleiding. Of aan het uitvoeren van een project op het gebied van financiën, of onderzoek en onderwijs. Sommige opdrachten zijn binnen een centrale afdeling, andere juist in de verschillende faculteiten.

Trainees krijgen op deze manier twee jaar lang een kijk in de bedrijfsvoering van verschillende universiteiten en de kans om zich zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Het traineeship biedt veel ontplooiingskansen en vanaf de eerste dag heb je als trainee een uniek netwerk.

Per 1 september 2016 zullen er weer 10-14 LDEtrainees starten.
De kick-off van het traineeship staat gepland op vrijdag 26 augustus, gevolgd door de officiële start van het LDE traineeship op 1 september 2016.

Traineeprogramma

Vacatures Trainees (Onder Overig->Traineeship Universiteit Leiden, TU Delft en EUR (LDE))