Startcollege Peter van Bodegom 'Circulaire Internationale Tuinbouwsystemen'

Startdatum
Einddatum
Locatie
World Horti Centre, Europa 1, 2672 ZX Naaldwijk

Prof. dr. ir. Peter van Bodegom, hoogleraar Milieubiologie aan de Universiteit Leiden en trekker van de Leiden-Delft-Erasmus Centre for Sustainability (LDE CfS) AgriFood Hub, krijgt de gemeente Westland-leeropdracht Circulaire Internationale Tuinbouwsystemen toegewezen. Vier jaar lang voor een dag in de week zal hij zich bezighouden met tuinbouw gerelateerde vraagstukken. Op donderdag 24 maart zal professor van Bodegom met een startcollege zijn leeropdracht ‘Circulaire Internationale Tuinbouwsystemen’ toelichten. U kunt zich aanmelden tot en met vrijdag 18 maart 2022.

Aanmelden voor dit evenement 

Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Na het aanmelden ontvangt u op maandag 20 maart meer informatie over het programma.