TU Delft Minor informatiemarkt

Startdatum
Einddatum
Locatie
TU Delft Aula congrescentrum

minor

Uitnodiging TU Delft Minor informatiemarkt, ook voor meer informatie over de thematische Leiden-Delft-Erasmus minoren

Op 25 maart organiseert de TU Delft een minor informatiemarkt. Hier kun je de minorcoördinator en studenten vragen stellen. Door de samenwerking met de Universiteit Leiden en de Erasmus Universiteit Rotterdam kun je ook kiezen voor een thematische minor bij Leiden-Delft-Erasmus.

De informatiemarkt heeft drie tijdsblokken:
13.30-14.30 uur
14.45-15.45 uur
16.00-17.00 uur
Max. 400 studenten per blok 

Registreer je hier voor een van de tijdsblokken

Aanmeld- en plaatsingsprocedure voor de thematische en LDE minors 2019-2020

De aanmeldperiodes vinden plaats in drie rondes, te weten een aanmeldperiode voor alleen de selectieminors van TU Delft, een aanmeldperiode voor alle niet-selectie minors van TU Delft, Universiteit Leiden (LEI) en Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), en een derde periode met een verlengde aanmeldmogelijkheid voor alleen de eigen niet-selectie minors van TU Delft.

Aanmeldperiodes
De minorregistratie in Osiris is van 1 tot en met 15 april geopend voor het aanmelden voor een selectieminor van TU Delft, LEI and EUR. De  aanmeldperiode voor LEI en EUR niet-selectie minors loopt van 1 tot en met 31 mei, voor TU Delft van 1 juni tot en met 15 juli. De aanmeldperiode op 1 april en 1 mei start om 13:00

Aanmeldperiode selectie minors:
1 t/m 15 april 2019 - selectie minors van TU Delft / LEI / EUR via Osiris

Aanmeldperiode niet-selectie minors:
1 mei t/m 31 mei 2019 – niet-selectie minors van LEI / EUR via Osiris
1 mei t/m 15 juli 2019 – niet-selectie minors van TU Delft via Osiris

Aanmelden voor niet-selectie minors gaat via open inschrijving (vol-is-vol)

Meer informatie over de aanmeld- en plaatsingsprocedure