Vacature Communicatiemedewerker Leiden-Delft-Erasmus-alliantie

laptop

Vacature Communicatiemedewerker Leiden-Delft-Erasmus-alliantie

Geplaatst: 19 maart 2019
Sluitingsdatum: 9 april 2019 
Locatie: Delft

Functieomschrijving

Als communicatiemedewerker zorg je er samen met de programmamanager en de communicatieadviseur van de Leiden-Delft-Erasmus centres voor dat de LDE-communicatie op rolletjes loopt.

Je denkt actief mee over vormgeving, organisatie en inhoud van communicatietrajecten (drukwerk, LDE-magazine, evenementen) en neemt vervolgens de uitvoering ter hand. Dat doe je soms alleen en soms met een team maar altijd in nauw overleg met de opdrachtgever.

Je schrijft en redigeert teksten voor het LDE magazine, de website en andere middelen. Je onderhoudt social media (Twitter, LinkedIn, YouTube) en bent verantwoordelijk voor de vormgeving van de website van LDE. Je bent de schakel tussen het LDE-team, de LDE-centres en het webbureau.

Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en hebt uitstekende sociale vaardigheden. Je voelt je op je gemak in een universitaire omgeving met veel verschillende spelers en bent klantgericht. Je steekt de handen uit de mouwen en bent flexibel.

Online communicatie kent voor jou geen geheimen. Ervaring met systemen en programma’s zoals CMS, Typo3, HTML, MailPlus, Collector/Qualtrix, InDesign/Photoshop is belangrijk. Daarnaast kan je goed schrijven, redigeren en de redactie voeren over de gebruikte communicatiemiddelen zoals de website, social media en mailsystemen.

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van communicatie;
- Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan binnen een grote organisatie;
- Je beschikt over goede redactionele vaardigheden;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must;
- Je hebt affiniteit met wetenschap en onderwijs;
- Je bent een echte netwerker en hebt goede contactuele eigenschappen;
- Je bent klant- en kwaliteitsgericht.

Herken jij jezelf in dit profiel, dan nodigen we je graag uit om op deze functie te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 19 uur. Het salaris is gebaseerd op schaal 9 (met een maximum van € 3895,- bruto per maand bij een volledige aanstelling). Je kunt afspraken maken over flexibele werktijden. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jacqueline Dekker, programmamanager Leiden-Delft-Erasmus, tel: 015-27 86777 of 06-18546810, e-mail: j.k.dekker@tudelft.nl

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht op  015 – 278 1223, e-mail: po.ud@tudelft.nl.

Je sollicitatiebrief met CV kun je richten aan Jacqueline Dekker en uiterlijk 9 april 2019 sturen aan po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/COMM/2019-05

Op de website van Academic Transfer vind je meer informatie en de link naar het sollicitatieformulier.

Meer informatie vindt u op:
Academic Transfer