Essay- en kunstwedstrijd voor studenten over 'Sustainability The Next Ten Years'

schilderes
Foto: Jadson Thomas

Hoe ziet de komende 10 jaar eruit als het gaat over verduurzaming van onze wereld en kun jij dat creatief verbeelden of verwoorden?

Daarover gaat de essay-en kunstwedstrijd ‘Sustainability The Next Ten Years’. Alle studenten van de Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze wedstrijd van het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Sustainability. 

Studenten van de Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam kunnen hun ideeën, creatief verbeeld in een kunstwerk of verwoord in een essay of gedicht, deze maand insturen (voor 12 juni). We hopen vanuit alle studierichtingen creatieve inzendingen te ontvangen.

Van fotografie tot sculpturen, video-animaties en conceptuele kunst, poëzie en essays!

Alle vormen zijn toegestaan. Van fotografie tot sculpturen, video-animaties, spoken word, een dans of conceptuele kunst. Niet alleen beeldende kunst maar ook poëzie en essays over duurzaamheid kunnen worden ingestuurd voor deze wedstrijd. 

cfS
Holly, Dana en Elizabete van het studentenbestuur van het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Sustainability nodigen je van harte uit deel te nemen aan de kunst- en essaywedstrijd The Next Ten Years in Sustainability

Studenten van de Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam doe mee met deze creatieve wedstrijd!

Deze wedstrijd is een initiatief van het studentenbestuur van het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Sustainability. Deelname is toegankelijk voor alle studenten van de drie universiteiten. De deadline is verlengd naar 12 juni.

getty grasHanteer voor filmpjes een lengte van max 15 seconden en gebruik voor afbeeldingen een vierkant formaat. Wil je een essay indienen? Het maximum aantal woorden is 700. Meer specificaties en het aanmeldformulier vind je hier (let op: de uiterste inzenddatum is nog niet gewijzigd, maar is verlengd naar 12 juni).

Prijzen:

Aan de wedstrijd zijn mooie prijzen verbonden. Naast online presentatie van het werk op de website van Leiden-delft-Erasmus zijn er de volgende prijzen te winnen:

  1. fotograaf Hoofdprijs: sustainable gift card t.w.v. €150
  2. Tweede plaats: sustainable gift card t.w.v. €100
  3. Derde plaats: sustainable gift card t.w.v. €50.
  4. Mystery price.

Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen.  Op 7 juli worden de winnaars bekend gemaakt op een zomerborrel in het Wijnhaven-gebouw, de Campus Den Haag aan de Turfmarkt nabij Den Haag CS. 

Registratie

Van harte welkom om deel te nemen en tevens de borrel te bezoeken!

lustrum blokjeDeze wedstrijd wordt georganiseerd door het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Sustainability in het kader van het lustrumjaar van Leiden-Delft-Erasmus Universities waarin we 10 jaar samenwerking vieren. Een van de hoofdthema's van Leiden-Delft-Erasmus is Sustainable Society.

Meer informatie vindt u op:
Leiden-Delft-Erasmus Centre for Sustainability