100e student studeert af als Klinisch Technoloog, unieke zorgprofessional in het behandelteam.

Marjolein MullerAfgelopen vrijdag behaalde Marjolein Muller haar master Technical Medicine bij Leiden-Delft-Erasmus Universities. Daarmee is ze de 100e student die afstudeert als Klinisch Technoloog.

Marjolein: “Met trots kijk ik terug op een prachtige studietijd. Van de snijzaal tot het assisteren bij grote operaties, van de eerste hulp tot het blussen van ‘brandjes’ en van het oefenen met minimaal invasieve chirurgie met de Da Vinci-robot: het was een onvergetelijke reis.

  Eén van de meest waardevolle aspecten van de studie Klinische Technologie vind ik de nadruk op persoonlijke groei en het ontwikkelen van je eigen visie als Klinisch Technoloog."

Eén van de meest waardevolle aspecten van de studie Klinische Technologie bij Leiden-Delft-Erasmus Universities vind ik de nadruk op persoonlijke groei en het ontwikkelen van je eigen visie als Klinisch Technoloog. Dit heeft me in staat gesteld om mezelf te ontwikkelen als unieke zorgprofessional, klaar om een belangrijke rol te spelen binnen een medisch behandelteam.

Tijdens mijn studie heb ik de vaardigheden geleerd om innovatief te denken en impact te creëren in de snel veranderende gezondheidszorg. Ik kijk ernaar uit om deze vaardigheden in de praktijk toe te passen en bij te dragen aan de technologische transformatie die momenteel plaatsvindt in de gezondheidszorg.”

Marjolein Muller

Op 1 oktober begint Marjolein aan een PhD in het Leids Universitair Medisch Centrum. “Hier zal ik verder bouwen op het onderwerp van mijn MSc Thesis ‘Deep Brain Stimulation’ bij patiënten met de ziekte van Parkinson. Daarnaast zal ik voor 1-2 dagen per week patiënten van deze populatie zien op de polikliniek van het HagaZiekenhuis. Binnen deze afdelingen hoop ik mij verder te kunnen ontwikkelen als Klinisch Technoloog en mijn toegevoegde waarde te bewijzen binnen bestaand behandelteams.”

De opleiding Klinische Technologie is een samenwerking tussen de TU Delft, de Universiteit Leiden, het Leids Universitair Medisch Centrum, het Erasmus MC en de Erasmus Universiteit Rotterdam. De opleiding richt zich op de integratie van medische kennis en technologische innovaties om effectievere en efficiëntere oplossingen te ontwikkelen voor diagnostiek, behandeling en patiëntenzorg.