ACCEZ netwerk- en inspiratiecafé

Startdatum
Einddatum
Locatie
De Fruitvis, Marconistraat 43, Rotterdam

Wij nodigen u van harte uit voor ACCEZ’ eerste netwerk- en inspiratiecafé over circulaire gebiedsontwikkeling op donderdag 17 januari 2019. Tijdens dit café presenteren we een aantal transitieopgaven die in 2018 zijn opgepakt en natuurlijk zijn we benieuwd naar uw ideeën, vragen en ambities.

Inspiratie biedt dit café genoeg. Hoogleraar Urban Development Management van TU Delft, Ellen van Bueren, vertelt over de circulaire gebiedsontwikkeling van Binckhorst Noordwest in Den Haag, met mooie voorbeelden zoals ResourceCity en het Circular Building Platform. Koos Biesmeijer, hoogleraar Natuurlijk Kapitaal van Universiteit Leiden, presenteert de eerste resultaten van de transitieopgave ‘Groene Hart Circulair’, met initiatieven als Wagro en Groene Hart Werkt!

Een belangrijk deel van de bijeenkomst staat in het teken van uw ambities, vragen en ideeën. Hoe vindt u dat de circulaire gebiedsontwikkeling in Zuid-Holland kan worden gestimuleerd? De ACCEZ-zeepkist staat tot uw beschikking!

Bent u erbij?

Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst? Meldt u zich dan hier aan. Deelname is kosteloos. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Rien Bongers, telefoonnummer 010-2709465 of per e-mail rien.bongers@het-portaal.net