LDE Talks

Start date
End date
Location
Online via Teams

UITNODIGING
Leiden-Delft-Erasmus Talks 
Dinsdag 20 april 15:30 -16:30 uur

Op dinsdag 20 april vindt weer een Leiden-Delft-Erasmus Talks plaats. Mede namens de gastsprekers nodigt LDE Dean prof. dr. Wim van den Doel u van harte uit deel te nemen. Dit keer extra aandacht voor LDE onderwijs.

In deze online sessie wordt u eerst bijgepraat door Wim van den Doel over de nieuwste ontwikkelingen binnen Leiden-Delft-Erasmus Universities. Vervolgens krijgt u twee presentaties over wetenschappelijk onderzoek en onderwijs onder het motto 'Working together for science and society'. Via de chatfunctie is er gelegenheid tot vragen stellen aan de sprekers. Het programma wordt nog bekend gemaakt. U bent van harte welkom!

Aanmelding voor Leiden-Delft-Erasmus Talks     

U ontvangt voorafgaand aan deze sessie de link naar ZOOM, het platform waarop het virtuele event plaatsvindt. De presentaties zijn in het Nederlands.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het Projectbureau Leiden-Delft-Erasmus Universities via Projectbureau-LDE@tudelft.nl.