LDE Talks Onderwijsspecial: Centre for Education and Learning en Centre for Frugal Innovation

Startdatum
Einddatum
Locatie
Online via Teams

UITNODIGING:
Leiden-Delft-Erasmus Talks 
Dinsdag 20 april 15:30 -16:30 uur

wim van den doel dean LDEOp dinsdag 20 april vindt de volgende LDE Talks plaats, de online informatiesessie over de strategische alliantie Leiden-Delft-Erasmus Universities. Mede namens de gastsprekers nodigt LDE Dean prof. dr. Wim van den Doel u van harte uit deel te nemen. 

In deze online sessie wordt u eerst bijgepraat door Wim van den Doel over de nieuwste ontwikkelingen binnen Leiden-Delft-Erasmus Universities. Vervolgens krijgt u twee presentaties over wetenschappelijk onderzoek en onderwijs onder het motto 'Working together for science and society':

marcus specht1. Wetenschappelijk onderzoek naar onderwijsinnovatie door prof. dr. Marcus Specht, wetenschappelijk directeur van het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Education and Learning.

2. Frugal Innovation for Sustainable Global Development: docenten en studenten van het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Frugal Innovation in Africa presenteren over deze gezamenlijke minor (Engelstalige presentatie).

Aanmelding voor Leiden-Delft-Erasmus Talks     

U ontvangt na aanmelding, een week voorafgaand aan het event, de link naar ZOOM. De presentaties zijn in het Nederlands.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het Projectbureau Leiden-Delft-Erasmus Universities via Projectbureau-LDE@tudelft.nl. Wilt u automatisch een uitnodiging ontvangen voor de volgende LDE Talks, meldt u dan aan voor de LDE nieuwsbrief (5 x per jaar) via de link hieronder.

Volgend artikel