postdocs

Tweede call LEaDing Fellows postdocs programme

De tweede wervingsronde voor het LEaDing Fellows Postdocs Programme staat open vanaf 1 november 2017. In deze call zijn 40 posities beschikbaar. De deadline voor indiening is 10 januari 2018. 

Na een intensief selectieproces zijn in de eerste ronde 20 postdocs geselecteerd. Twee posities zijn toegekend aan het Erasmus Medisch Centrum, drie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, vijf aan de TU Delft, drie aan het Leids Universitair Medisch Centrum en zeven aan de Universiteit Leiden. De 3e call voor nog eens 30 posities is open vanaf 1 September 2018.

De programma partners TU Delft, Universiteit Leiden, Erasmus Universiteit Rotterdam, het Leids Universitair Medisch Centrum en het Erasmus Medisch Centrum bieden 90 jonge, pas gepromoveerde wetenschappers van over de hele wereld een postdoc-positie in een van deze vijf kennisinstellingen.

Dit EU-programma is een Horizon 2020 Marie Skłodowska-Curie COFUND programma. Het doel van het programma is om mogelijkheden te creëren voor internationaal, intersectoraal en interdisciplinair onderzoek en daarmee het carrièreperspectief van jonge onderzoekers te vergroten. Het programma loopt tot Januari 2022.

Meer informatie over het programma is  te vinden op www.leadingfellows.eu.

Bijlagen
Folder LEaDing Fellows
Meer informatie vindt u op:
LEaDing Fellows