Vacatures bij de Leiden-Delft-Erasmus Universiteiten

Vacatures wetenschappelijk personeel  Vacatures niet-wetenschappelijk personeel  PhD-posities  Het LDE Traineeship 


Vacature: Wetenschappelijk coördinator Circular Industries Hub

Leiden-Delft-Erasmus Centre for Sustainability zoekt een: Wetenschappelijk coördinator voor de Circular Industries Hub, een kennis- en innovatie hub (0,8 – 1,0 fte)

De werkzaamheden

De focus van de Circular Industries Hub ligt op de ontwikkeling van resilient supply chains van primaire en secondaire materialen, circulair productontwerp en verdienmodellen. Samen met de voorzitter en de vicevoorzitter van de hub werk je de onderzoek-, onderwijs- en valorisatie agenda voor de hub verder uit. Bovendien bouw je als wetenschappelijk coördinator een netwerk op van voor de hub relevante organisaties, zowel in het publieke, private als maatschappelijke domein. Je identificeert tegen welke problemen het netwerk aanloopt in de transitie naar een circulaire economie. Deze geïdentificeerde problemen uit de praktijk worden vervolgens vertaald in: 1) interdisciplinaire afstudeerstudio’s als afstudeeropdracht aan studenten aangeboden en 2) strategische netwerken en acquisitie van onderzoekfinanciering.  De wetenschappelijke coördinator faciliteert en zorgt voor kennisborging. 

Meer informatie

Vragen en Solliciteren

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kan je contact opnemen met Esther Philips, centre manager LDE CfS, email: philips@cml.leidenuniv.nl of René Kleijn, bestuurslid van LDE CfS en voorzitter Circular Industries Hub, email: kleijn@cml.leidenuniv.nl.

Sollicitaties voorzien van het vacaturenummer en vergezeld van een CV, motivatiebrief en naam en telefoonnummer van twee referenten, kunnen tot uiterlijk 4 oktober 2021 per email worden gericht aan sollicitaties@cml.leidenuniv.nl


marketingpanel

Studenten gezocht voor het Leiden-Delft-Erasmus marketingpanel!

Zou je het leuk vinden om kritisch en constructief mee te denken over hoe wij, Leiden-Delft-Erasmus Universities, ons het beste kunnen profileren? Hoe onze website en socials eruit moeten zien om jou en je mede-studenten te bereiken met informatie over het gezamenlijk onderwijs?

Kom dan in het Leiden-Delft-Erasmus marketing testpanel! In 3 korte online sessies in oktober t/m december leggen we je diverse designs en vragen voor. We zoeken studenten van de Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam. Je hoeft geen ervaring te hebben met het Leiden-Delft-Erasmus onderwijs en voor je deelname ontvang je een Bol.com voucher.

Aanmelding