LEaDing Fellows Postdoc Programma

In het LEaDing Fellows Postdoc Programma werken 90 recent gepromoveerde onderzoekers van over de hele wereld twee jaar als postdoc aan de Universiteit Leiden, de Technische Universiteit Delft, de Erasmus Universiteit Rotterdam, in het Erasmus MC of het Leids Universitair Medisch Centrum.  

Deze samenwerkende Zuid-Hollandse kennisinstellingen hebben hiervoor in februari 2016 een Europese Marie Curie COFUND subsidie gekregen van 6,3 miljoen euro.

Multidisciplinaire projecten

De postdocs werken vooral in multidisciplinaire projecten met een inbedding in de drie universiteiten en hun medische centra, met mogelijkheden om samen te werken met bedrijven en overheidsinstellingen, veelal in de regio. 

Voorbeelden van multidisciplinaire werkomgevingen zijn de Leiden-Delft-Erasmus Centres en Programmes en het consortium Medical Delta. Deze samenwerkingsverbanden richten zich op complexe maatschappelijke vraagstukken.

Samenwerking met niet-academische partners

Samenwerking met niet-academische partners, zoals gevestigde (grote) bedrijven, startende technologie-ondernemingen, overheidsinstellingen en andere publieke organisaties, biedt deze postdocs nieuwe loopbaanperspectieven.

Meer informatie over het programma is beschikbaar op www.leadingfellows.eu

LEaDing Fellows Programme Office
leadingfellows@tudelft.nl

Caroline Kohlmann-Van Noord
HR policy officer
c.j.c.kohlmann-vannoord@tudelft.nl

Veronique van der Varst
Project Management officer
v.j.h.vandervarst@tudelft.nl

De Technische Universiteit Delft is penvoerder van het LEaDing Fellows Postdoc Programma.