Volg een docententraining bij een Leiden-Delft-Erasmus-partner

LDE

Docenten van de Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam kunnen gebruik maken van elkaars cursusaanbod. Dat is met name interessant bij trainingen die aanvullend zijn op het aanbod van de eigen universiteit. Het biedt de kans om je perspectief te verbreden en te leren van docenten van een andere universiteit.

De drie universiteiten willen hiermee docenten nog meer kansen bieden om zich bij te scholen in onder meer inclusief onderwijs, community engaged onderwijs, begeleiden en beoordelen, en open education.

marja verstelleMarja Verstelle, projectmanager Onderwijs van Leiden-Delft-Erasmus: ‘Elke universiteit heeft haar eigen specialisaties in haar trainingsaanbod. We stellen de docent trainingen voor elkaars docenten open, en hebben het aanmeldproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Zo kunnen ook docenten profiteren van de LDE-samenwerking. We lichten er een aantal heel inspirerende trainingen uit.’

Aantrekkelijk tarief en eenvoudig aanmelden

Bijkomend voordeel is dat voor docenten van de andere LDE-universiteiten hetzelfde tarief geldt als voor de eigen docenten. In het geval van het geselecteerde aanbod van de Erasmus Universiteit Rotterdam en de TU Delft is deelname zelfs kosteloos. Het gaat om de volgende trainingen:

schema

Meer informatie:

> Universiteit Leiden
> TU Delft
> Erasmus Universiteit Rotterdam

Volgend artikel