Studenten Thesis Labs presenteren hun bevindingen

Deze week presenteerden studenten van de interdisciplinaire thesis labs van het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Sustainability hun bevindingen en deelden zij hun gezamenlijke aanbevelingen van de cases waar ze in hun scripties aan hadden gewerkt, voor een publiek van opdrachtgevers, dossierhouders, wetenschappers en andere studenten.

Voor veel deelnemers was het werken in het Thesis Lab een bijzondere ervaring.  "Het Lab maakt duidelijk dat we naar duurzaamheid moeten kijken vanuit een technisch, sociaal, zakelijk, juridisch en beleidsperspectief. Voor mij was het een belangrijk inzicht hoe diep verschillende dingen met elkaar verbonden zijn," zei een van de cliënten. Een student vertelde hoe belangrijk het is om duurzaamheid vanuit een systemisch perspectief te bekijken. "Dat is wat we in het Lab hebben geleerd."

Met creatieve posters toonden studenten hun onderzoeksresultaten aan het publiek en openden ze discussies. Studenten van het Lab of Circular Building and Area Development maakten zelfs een boek, dat enthousiast werd ontvangen door het publiek. Het boek vind je hieronder in de bijlage. 

We kijken erg uit naar de nieuwe Thesis Labs, verder onderzoek naar duurzame ziekenhuizen, industrieën, vliegtuigen, industrieën en gebouwen & ruimtelijke ontwikkeling. De voorbereidingen zijn al begonnen!


Lees meer over de Thesis Labs en hoe je kunt deelnemen

Bijlagen
Book: endresult Thesis Lab Circular Building and Area Development (30.55 MB)
Meer informatie vindt u op:
Leiden-Delft-Erasmus Centre for Sustainability