Leiden-Delft-Erasmus Centre for Frugal Innovation in Africa schrijft handboek met internationale experts

handboek CFIAHet Leiden-Delft-Erasmus Centre for Frugal Innovation in Africa (CFIA) gaat dit jaar, op verzoek van uitgever Edward Elgar, een handboek schrijven met de titel Frugal Innovations and the Sustainable Development Goals.

Deze uitgave zal worden opgenomen in de reeks van wetenschappelijke handboeken van Edward Elgar Publishers. De redactie wordt gevormd door Peter Knorringa, André Leliveld en Cees van Beers van het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Frugal Innovation in Africa en Saradindu Bhaduri, expert op het gebied van jugaad innovation en voormalig Prins Claus hoogleraar. In de aanloop naar deze uitgave wordt een Nias Lorentz workshop georganiseerd waarbij diverse internationale sprekers zijn uitgenodigd.


NIAS Lorentz Workshop

De workshop vindt plaats van 11-14 februari 2019 in Leiden. De auteurs van het handboek wisselen deze dagen kennis uit met de internationale experts op het gebied van frugal innovation.  Een van de doelen van de workshop is het bespreken van elkaars bijdragen aan het handboek. Een ander doel is de uitwisseling van kennis vanuit de verschillende wetenschappelijke disciplines rondom het onderwerp frugal innovation en het opstellen van een ambitieuze onderzoeksagenda.

De workshop wordt geleid door het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Frugal Innovation in Africa en is tot stand gekomen met dank aan het Lorentz Center.

prabhuOrganisatoren en sprekers zijn o.a.:

Peter Knorringa 
Andre Leliveld
Cees van Beers
Saradindu Bhaduri
Sara Grobbelaar
Jaideep Prabhu
Pascale Trompette


Voor meer informatie over deze workshop en het handboek kunt u contact opnemen met Michelle Verheij, Leiden-Delft-Erasmus Centre for Frugal Innovation in Africa:  verheij@iss.nl

Lees meer over frugal innovation en het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Frugal Innovation in Africa

Bijlagen
Workshop NIAS-Lorentz CFIA
Meer informatie vindt u op:
Leiden-Delft-Erasmus Centre for Frugal Innovation in Africa