ICFI: een internationaal georiënteerd onderzoekscentrum voor frugal innovation

icfi cfiaNovember 2021

Het Centre for Frugal Innovation in Africa wordt vanaf vandaag bekend als het International Centre for Frugal Innovation (ICFI).

CFIA wordt ICFI. De nieuwe naam weerspiegelt de voortuitgang en ambities van de organisatie. Samen met een internationaal netwerk richt het ICFI zich op lokale projecten met lokale partners. Hoewel Afrika van cruciaal belang blijft voor het centre, is het niet de enige focus. 'We zijn een internationaal georiënteerd onderzoekscentrum geworden met een wereldwijd netwerk van academici die zich richten op onderzoek, onderwijs en kennisuitwisseling over frugal innovatie, vanuit verschillende disciplines, perspectieven en geografische gebieden.' De naamsverandering is een onderdeel van de transitie van het centre die tot doel heeft om op internationale schaal meer kennis tot stand te brengen samen met onderzoekers over de hele wereld en daarmee haar toegevoegde waarde te vergroten.

Frugal innovatie in de wetenschap en voor de samenleving

In dit whitepaper (Engels) wordt ICFI kort geintroduceerd en een overzicht gegeven over frugal innovatie in de wetenschap en samenleving. Lees meer over de waarde, uitdagingen en kansen rond frugal innovatie, bestaande academische kennisstromen en ideeën voor de komende jaren.

A brief introduction to frugal innovation and ICFI

frugal innovation

Meer informatie vindt u op:
White paper: Frugal Innovation for Science and Society