The Space Week NL 2023

Startdatum
Einddatum

LDE NL Space Campus organiseert de tweede editie van The Space Week NL 2023! Het volledige programma van dit jaar wordt zeer binnenkort bekend gemaakt. Zet 7 - 15 oktober alvast in je agenda en maak samen met 10.000+ mensen een spannende reis door de ruimte in Nederland!

We heten iedereen van binnen en buiten de industrie van harte welkom om deel te nemen aan de vele evenementen die in de hele ruimtevaartregio plaatsvinden tijdens dit 9-daagse ruimtevaartevenement.

De Space Week ontrafelt de ruimtevaart door de deuren te openen voor iedereen die geïnteresseerd is in alles wat met ruimtevaart te maken heeft. Bezoekers, bedrijven, investeerders en deelnemers vergroten hun kennis en ontdekken hoe ruimtevaarttechnologie en -gegevens de samenleving positief beïnvloeden en innovaties versnellen. Ontmoet mede-ruimtevaartenthousiastelingen of laat je nieuwsgierigheid prikkelen hoe de ruimtevaart innovaties kan stimuleren en maatschappelijke uitdagingen kan oplossen; van je buren tot de huidige astronauten en iedereen daartussenin! Meer informatie (ENG)

Bekijk deze terugblik op The Space Week 2022 en maak je klaar om samen met ons de ruimte te ontrafelen!

De Space Week is mogelijk gemaakt en geïnitieerd door NL Space Campus in samenwerking met ESA ESTEC en ondersteund door vele ruimtevaartpartners.