Talkshow LDE Centre for BOLD Cities

Startdatum
Einddatum
Locatie
Schouwburgstraat 2 Den Haag, Universiteit Leiden

schouwburgstraat den haag

Het Leiden-Delft-Erasmus Centre for BOLD Cities nodigt u van harte uit voor onze talkshow over onze White Paper over burgerschap en burgerparticipatie in de ‘slimme’ stad. De talkshow wordt gevolgd door een feestelijke viering van de dubbelbenoemingen van vier hoogleraren verbonden aan het Leiden-Delft-Erasmus Centre for BOLD Cities.

Deze middag aan de Schouwburgstraat Den Haag staat in het teken van de toenemende digitalisering in en dataficering van steden. Het Centre for BOLD Cities presenteert deze middag een White Paper met inzichten vanuit verschillende cases in de ‘slimme’ stad, waarbij wetenschappers in gesprek gaan met overheden, burgers, kunstenaars en andere kennisinstellingen.

Programma:

13:00 Ontvangst

Talkshow met diverse experts op het gebied van slimme steden, digitalisering, burgerparticipatie en overheidsbestuur.

Aanbieden van de white paper.

16:00

Dubbelbenoemingen van vier hoogleraren betrokken bij het LDE Centre for BOLD Cities:

- prof.dr. Liesbet van Zoonen

- prof.dr. Bram Klievink

- prof.dr. Bregje van Eekelen

- prof. dr. Catholijn Jonker

17:00 Borrel

Noteer dit event alvast in uw agenda. De registratie opent begin april.