Nacht van de Sociologie 2021

Startdatum
Einddatum
Locatie
Arminius Debatpodium

De tweede editie van de Nacht van de Sociologie zal 26 november 2021 plaatsvinden bij het Arminius debatpodium. BOLD Cities strategic director Jiska Engelbert zal een lezing geven over de snelle digitalisering van Rotterdam. Het programma bestaat verder uit de volgende sprekers:

nacht van de sociologie"Socioloog Robert Putnam wordt door Pearl Dykstra (Erasmus Universiteit) geïnterviewd over zijn nieuwste boek Upswing. De Vlaamse hoogleraar Rudi Laermans presenteert zijn speciaal voor deze Nacht geschreven essay Gedeelde Angsten. Samira van Bohemen laat zien hoe sociologie kan helpen jouw meest persoonlijke keuzes beter te begrijpen. En voor de eerst keer zal de Sociologische Bril worden uitgereikt, de prijs voor het beste sociologische boek van 2020 door Mark van Ostaijen (LDE Centre Governance of Migration and Diversity)."