LDE Talks: Den Haag Zuidwest en Nanobiologie

Startdatum
Einddatum
Locatie
Online

LDE

UITNODIGING

Leiden-Delft-Erasmus Talks  Dinsdag 12 oktober 15:30 -16:30 uur

Op dinsdag 12 oktober vindt weer een Leiden-Delft-Erasmus Talks plaats. Mede namens de gastsprekers nodigt LDE Dean prof. dr. Wim van den Doel u van harte uit deel te nemen. U kunt zich aanmelden via onderstaande link.

Aanmelden


Programma:

Introductie

Prof.dr. Wim van den Doel, dean van Leiden-Delft-Erasmus Universities, opent LDE Talks met een update over de samenwerking tussen de drie universiteiten. Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van gezamenlijk onderzoek en onderwijs? Van den Doel praat u bij en nodigt u uit te participeren in dit netwerk.

Onderzoek

Den Haag steden leiden delft erasmusProf. dr. Peter Scholten en Mandy Koenraads van het Leiden-Delft-Erasmus Centre Governance of Migration and Diversity geven een presentatie over de Scriptiewerkplaats Den Haag Zuidwest. Met een breed scala aan grootstedelijke vraagstukken is Zuidwest een interessante casus voor studenten en onderzoekers. Het LDE Centre Governance of Migration and Diversity werkt sinds dit voorjaar samen met de Gemeente Den Haag aan cases in dit stadsdeel. Lees meer >

Onderwijs

sten de schrijverSten de Schrijver, student van de TU Delft, vertelt over Nanobiologie, de gezamenlijke bachelor-opleiding van de TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam. Nanobiologie is de studie van de complexiteit van levende systemen. Dit relatief jonge vakgebied slaat een brug tussen natuurkunde, nanofysica, biologie en medisch onderzoek. Studenten krijgen veel wis- en natuurkunde maar lopen ook rond in het Erasmus MC. Een unieke opleiding in zijn soort en paradepaardje van de samenwerkende universiteiten. Lees meer >

Aanmelden

U ontvangt voorafgaand aan deze sessie de link naar ZOOM, het platform waarop het virtuele event plaatsvindt. De presentaties zijn in het Nederlands. Voor vragen kunt u contact opnemen met het Projectbureau Leiden-Delft-Erasmus Universities via: Projectbureau-LDE@tudelft.nl