Dies natalis 2021 - Universiteit Leiden

Startdatum
Einddatum
Locatie
Online

dies natalis universiteit leiden

Vier op maandag 8 februari samen met ons de 446ste dies natalis van de Universiteit Leiden.

Dit jaar spreekt prof.dr. Ineke Sluiter de diesoratie uit, waarna ook prof.mr. Carel Stolker een korte rede zal houden. Via een live videoverbinding met Zuid-Afrika ontvangt mensen- en kinderrechtenactiviste Graça Machel een eredoctoraat van de Universiteit Leiden.

Verder nemen wij op deze bijzondere dag afscheid van onze zittende rector magnificus en voorzitter, prof.mr. Carel Stolker. Hij zal het rectoraat over de universiteit overdragen aan prof.dr.ir. Hester Bijl. Prof.mr. Annetje Ottow wordt de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur.

Voor alle belangstellenden is de ceremonie te volgen via een livestream. 

De livestream van de dies natalis start om 14.30 uur op deze pagina. Voor het bekijken van de livestream is geen registratie of wachtwoord vereist. Ook na 8 februari 2021 blijft de videoregistratie van de ceremonie via deze pagina beschikbaar. 

Het volledige programma, informatie over de sprekers, uitreiking eredoctoraat en meer vindt u hier:

Dies natalis 2021