Leiden-Delft-Erasmus Talks: online sessie ter informatie en inspiratie

Startdatum
Einddatum

Uitnodiging:
Leiden-Delft-Erasmus Talks 
Dinsdag 13 oktober 15:30 -16:30 uur


Online via Teams, klik op onderstaande link:

Leiden-Delft-Erasmus Universities Talks

Wim van den DoelOp dinsdag 13 oktober vindt de eerste online Leiden-Delft-Erasmus Talks plaats.

In deze online sessie wordt u allereerst bijgepraat door LDE Dean prof. dr. Wim van den Doel over de nieuwste ontwikkelingen binnen Leiden-Delft-Erasmus Universities. Vervolgens krijgt u twee korte presentaties van:
 

Mark van OstaijenDr. Mark van Ostaijen presenteert het recentelijk opgerichte Leiden-Delft-Erasmus Centre Governance of Migration and Diversity. De missie van het centre is het genereren van gedegen kennis voor en invloed hebben op de governance van migratie en diversiteit voor veerkrachtige en inclusieve samenlevingen.

josephine cities cfsJosephine Bosch is recentelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Ze heeft bij The Cities Hub haar thesis in opdracht van de Gemeente Rotterdam geschreven. In haar presentatie zal Josephine ingaan op haar onderzoek en haar ervaringen met The Cities Hub.

daan de leur cfsDe Student Board van het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Sustainability is verantwoordelijk voor het bedenken en organiseren van evenementen die studenten onderwijzen over duurzaamheid en de circulaire economie. In deze presentatie zal bestuurslid Daan de Leur kort ingaan op de recent herziene missie en strategie van de studentenraad en de plannen voor het komende jaar.

Graag inspireren we u met deze voorbeelden van multidisciplinair onderzoek onder ons motto 'Working together for science and society'. Via de chatfunctie is er gelegenheid tot vragen stellen aan de sprekers. De presentatie is in het Nederlands en wordt opgenomen.
 
 
U ontvangt na uw registratie de link naar Microsoft Teams, het platform waarop het virtuele event plaatsvindt.
 

Voor vragen neem contact op met het Projectbureau Leiden-Delft-Erasmus Universities via Projectbureau-LDE@tudelft.nl of via secretaris Maaike Snoep: m.l.snoep@tudelft.nl