Webinar: Havensteden tijdens en na COVID-19

Startdatum
Einddatum
Locatie
Zoom meeting

Havensteden en het coronavirus

Wat is de impact van de coronacrisis op havensteden? Het heeft een grote impact op ons dagelijks leven en veranderd onze verwachtingen over hoe we verder kunnen gaan. Het is belangrijk om te kijken naar de gevolgen van de crisis op havensteden, om hier na de crisis van te leren, en om gepaste maatregelen te kunnen vormen. Tijdens de corona-crisis organiseert RETE, de vereniging voor samenwerking tussen havens en steden, verschillende webinars om haven-stadrelaties te bespreken met de gevolgen van COVID-19.

De eerste webinar besprak de toekomstige impact van COVID-19 en hoe havensteden als laboratoria kunnen dienen om de gevolgen van het coronavirus te onderzoeken.

De volgende webinar, georganiseerd door Carola Hein en Nancy Couling, vindt plaats op 18 mei om 16.00 uur. Prof. Carola Hein van het Leiden-Delft-Erasmus Programma voor Port City Futures zal de sessie modereren, samen met een panel van experts van over de hele wereld. 

Aanmelden 


cmhProf. dr. Carola Hein is hoogleraar en chair 'Geschiedenis van Architectuur en Stedenbouw' aan de Technische Universiteit Delft. Ze publiceert veel op het gebied van havensteden, architectuur-, stedenbouw- en planningsgeschiedenis en heeft historische analyse gekoppeld aan hedendaagse ontwikkeling.

Dr. Hein staat aan het hoofd van het Leiden-Delft-Erasmus Programma voor Port City Futures. Het programma doet onderzoek naar het gebruik en ontwerp van havensteden. Lees hier meer over Port City Futures 
 


rete