Geannuleerd: Medical Delta Conferentie 2020: Home Is Where Our Health Is

Startdatum
Einddatum
Locatie
Aula Congres Centrum, TU Delft

 

Evenement geannuleerd wegens COVID-19 maatregelen


md conferentie

Medical Delta Conferentie 2020

'Home is where the heart is’, zo luidt het gezegde. Maar steeds vaker geldt ook ‘Home is where our health is’. Preventieve zorg en het monitoren van de gezondheid van een patiënt op afstand - in de thuissituatie - is niet langer een toekomstvisie.

Welke ontwikkelingen vinden plaats als het gaat om het verplaatsen van complexe gezondheidszorg uit het ziekenhuis naar het eigen huis? En wat te denken van alle technische en sociale innovaties die onze levensstijl monitoren, onze gezondheid meten, onze bewegingen tracken, meten wat we eten en misschien zelfs registreren wat we wel of niet zeggen? Welke van deze monitoringtools worden in de Medical Delta regio ontwikkeld en welke impact hebben deze ontwikkelingen op patiënten, artsen en de zorg?

Medical DeltaDe Medical Delta Conference 2020 geeft een kijkje in het heden en de toekomst van de overgang van ziekenhuis naar thuis: Home is Where Our Health is.

Naast het bijwonen van twee inspirerende keynotes, krijgt u de gelegenheid om de inauguratie van onze nieuwe Medical Delta-hoogleraren bij te wonen.  Ook lanceren we nieuwe Medical Delta Living Labs en kunt u kennismaken met impactvolle zorginnovaties uit de deltaregio.

De voertaal voor het congres is Nederlands (vertaling Engels beschikbaar).

Wij verheugen ons erop u te kunnen ontmoeten tijdens de Medical Delta Conference!

Volgend artikel