Netwerkbijeenkomst Leiden-Delft-Erasmus

Startdatum
Einddatum
Locatie
Bouwcampus TU Delft

wim van den doelTer gelegenheid van het aantreden van prof. Wim van den Doel nodigen we u graag uit voor de netwerkbijeenkomst van de strategische alliantie Leiden-Delft-Erasmus. U bent van harte welkom op donderdag 13 februari 2020 vanaf 15.45 uur op de Bouwcampus van de TU Delft.

Om 16 uur zal de opening plaatsvinden door prof. Tim van der Hagen, voorzitter van de LDE-stuurgroep en Rector Magnificus van de TU Delft.

Daarna zal prof. Wim van den Doel, vanaf 1 februari die nieuwe leider van de LDE-samenwerking, zichzelf introduceren met een korte speech over de samenwerking en toekomstplannen.

bouwcampushighlight

Deze netwerkborrel is niet alleen een mooie gelegenheid om uw peers uit Rotterdam, Delft, Den Haag en Leiden te ontmoeten. Het valt ook samen met het Delftse Highlight Festival, een uniek event op de campus, waar techniek en kunst samenkomen.

Via het registratieformulier kunt u zich aanmelden en een collega uitnodigen. Voor meer informatie over het programma zie de website https://www.aanmelder.nl/lde/part_program.