Triple E Lecture Centre for Sustainability

Startdatum
Einddatum
Locatie
Van Steenis-gebouw Universiteit Leiden

Dr. Maikel Kuypers van de Universiteit Leiden en als onderzoeker verbonden aan het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Global Heritage and Development, spreekt over vakmanschap en het herwaarderen van handvaardigheden om materialen te bewerken. In deze laatste Triple E Lecture van het jaar komen twee centres van Leiden-Delft-Erasmus samen: het Centre for Sustainabiity, dat zich richt op circulaire economie en het Centre for Global Heritage and Development dat zich richt op cultureel erfgoed.

Dr. Maikel Kuypers maakte de film 'The Future is handmade' over dit onderwerp.

Lees meer over dit event op de (Engelstalige) website van de universiteit Leiden, zie de link hieronder.

Volgend artikel