Docenten Workshop - Academic Teaching Lab - Delft

Startdatum
Einddatum
Locatie
Teaching Lab TU Delft

UITNODIGING ACADEMIC TEACHING LAB 2018
Docenten van de Universiteit Leiden, TU Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn van harte welkom op het Academic Teaching Lab van het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Education and Learning op donderdag 6 en vrijdag 7 december 2018.

TL

Na drie succesvolle edities organiseert het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Education and Learning ook dit jaar weer het Academic Teaching Lab in het Teaching Lab, TU Delft. Het Academic Teaching Lab is voor docenten die hun cursus willen vernieuwen maar daar in de dagelijkse praktijk niet aan toekomen. Je kunt ook, los van een bestaande cursus, nieuwe onderwijsideeën toetsen. Je krijgt coaching van verschillende onderwijsexperts en werkt samen met de andere deelnemende docenten van de universiteiten Leiden-Delft-Erasmus.

Het Academic Teaching Lab is de kans om in 2 dagen tijd, met een inspirerende groep vakgenoten, in een mooie omgeving, de beoogde vernieuwing vorm te geven. 


Quotes van vorige deelnemers van het Academic Teaching Lab:

'Ik was van plan om de Eric Mazur-methode (flipped classroom, just-in-time teaching, concept test and peer discussion) te gaan gebruiken in mijn cursus. Tijdens het Academic Teaching Lab heb ik dat plan helemaal uitgewerkt en daarna toegepast. Het was een groot succes en ik ga de methode nu in al mijn cursussen gebruiken.'

'Het Academic Teaching Lab van het Centre for Education and Learning heeft mij de gelegenheid gegeven om 2 volle dagen over onderwijs na te denken en te praten.'

'Het was fascinerend om te horen dat collega-docenten uit totaal verschillende disciplines en werkomgevingen allemaal met dezelfde vragen worstelen.'

 


Meld aan voor het Academic Teaching Lab 2018

Er is plaats voor 12 docenten van de drie universiteiten (vier per universiteit). Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

> Direct naar het aanmeldformulier Academic Teaching Lab 2018

Meer informatie
In deze uitnodigingsflyer vind je meer informatie over de inhoud en werkwijze van het Academic Teaching Lab. Bekijk deze video voor een sfeerimpressie. Heb je vragen? Stuur een e-mail aan het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Education and Learning: info@educationandlearning.nl