Eerste landelijke conferentie - De Digitale Samenleving - Amersfoort

Startdatum
Einddatum
Locatie
Rijtuigenloods Amersfoort

De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Nog even en alles en iedereen is permanent via het internet met elkaar verbonden. Nu al is duidelijk dat digitalisering bijna elk aspect van de samenleving radicaal gaat veranderen, niet alleen in Nederland maar wereldwijd.

Daarom hebben de veertien Nederlandse universiteiten, verenigt in de Vereniging van Universiteiten, de krachten gebundeld in het onderzoeksprogramma Digitale Samenleving om oplossingen te vinden voor de maatschappelijke uitdagingen van digitalisering.

Tijdens de Digital Society Conference op dinsdag 27 november willen de universiteiten samen met kennisorganisaties, het bedrijfsleven en de overheid aan de slag met deze uitdagingen om zo te investeren in vernieuwend onderzoek voor een betere digitale samenleving.

Wilt u weten wat er precies gebeurt op het gebied van digitalisering, kennis uitwisselen met andere experts en een bijdrage leveren aan het onderzoek? Noteer dan 27 november in uw agenda. Save the date!

Wilt u de uitnodiging ontvangen? Vul dan hier uw contactgegevens in.

> Lees ook het interview met prof. Inald Lagendijk over het aandeel van Leiden-Delft-Erasmus in het programma De Digitale Samenleving

Volgend artikel