Internationale Summer School 'Heritage Destruction, Human Rights and International Law'

Startdatum
Einddatum

Internationale summer school ‘Heritage Destruction, Human Rights and International Law’
Deze zomer organiseren het Grotius Centre for International Legal Studies en het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Global Heritage and Development de eerste editie van de summer school ‘Heritage Destruction, Human Rights and International Law’ (vernieling van cultureel erfgoed, mensenrechten en internationaal recht).

Doelgroep
Deze summer school staat open voor studenten en professionals die inzicht willen krijgen in hoe in het internationaal recht wordt omgegaan met vernieling van cultureel erfgoed, zowel in tijden van oorlog als in tijden van vrede. De deadline voor aanmelding is 1 juni 2018. Aanmeldingen die na 1 juni binnenkomen worden wel in aanmerking genomen, maar toelating is afhankelijk van de beschikbaarheid van plaatsen.