Leiden-Delft-Erasmus Congres over online media in het hoger onderwijs

Startdatum
Einddatum
Locatie
Leiden University - Turfmarkt 99, The Hague

Werkt u in het hoger onderwijs? En heeft u te maken met (online) communicatie? Kom dan naar het Online Media in Higher Education congres in Den Haag. Het thema van dit jaar is: ‘Understanding our on/offline community'. Het congres wordt jaarlijks georganiseerd door Universiteit Leiden, TU Delft, en Erasmus Universiteit Rotterdam. Dit is het zesde congres.

Hoe zorgen we voor goede relaties met onze klanten: van studenten tot wetenschappers en docenten?  Hoe onderhouden we een persoonlijk, boeiend en consistent gesprek met onze klanten via online en offline communicatie? Online en offline communicatie zijn niet langer twee afzonderlijke werelden.  Welke tools gebruiken onze studenten en wetenschappers? Bij OMHE 2018 verdiepen we ons in zowel nieuwe als reeds bestaande mogelijkheden om echt in contact te komen met onze gemeenschap.  

Onderwerpen zoals augmented en virtual reality, social gaming, het gebruik van digitale data en de introductie van kunstmatig intelligente chatbots zijn slechts enkele van de nieuwe mogelijkheden van ons digitaliseringswerkveld. 

Meer informatie en het programma

Volgend artikel