Science café Den Haag: Cyber Security

Startdatum
Einddatum
Locatie
Turfmarkt 99, 2511 DC Den Haag

cyber cafe

Cybersecurity, Space en Circulaire economie, een greep uit het aanbod van Science Café Den Haag. Bevlogen wetenschappers vertellen op een laagdrempelige manier over maatschappelijke thema’s en gaan met het publiek en elkaar in gesprek. Ook zin om in een avond ondergedompeld te worden in de wetenschap? Kom dan naar het eerst volgende Science Café Den Haag. De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek, TU Delft, Universiteit Leiden, Erasmus Universiteit Rotterdam, Gemeente Den Haag, Studium Generale Delft en Studium Generale Leiden verzorgen samen een actueel programma met top sprekers. Toegang gratis. Inschrijving via: https://sciencecafedenhaag.nl/aanmelden 

Dinsdag 24 april Science Cafe 'Cyber Security' Wijnhaven-gebouw, Turfmarkt 99, Den Haag. 
19.30 uur Inloop
20.00 uur Welkom door Eveline van Rijswijk
20.05 uur Prof. Bibi van den Berg: Wat is ons grootste cybercrime probleem?
20.20 uur Rolf van Wegberg: Waarmee verdienen cybercriminelen het meeste geld?
20.35 uur Rutger Leukfeldt: Waarom handelt een cybercrimineel (bijna) nooit in zijn eentje?
20.50 uur Gesprek onderleiding van Eveline van Rijswijk
21.15 uur Borrel