Kick-off event Greenport Hub Centre for Sustainability

Startdatum
Einddatum

Op 22 juni vindt de kick-off plaats van de Biobased Hub van het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Sustainability. Centraal staat circulariteit in de tuinbouwsector.  Tijdens de bijeenkomst kunt u meepraten over het vaststellen van de onderzoeksthema’s voor de Greenport hub.

Locatie: Koppert Biological Systems in Berkel en Rodenrijs Veilingweg 14, 2651 BE Berkel en Rodenrijs

De Biobased Hub is de tweede Circular Innovation Hub die het Centre for Sustainability officieel lanceert. Vorig jaar startte al de Happy City Hub. 

In de Circular Innovation Hubs werken wetenschappers, studenten en maatschappelijke stakeholders samen aan concrete duurzame innovaties, die in een iteratief proces steeds een stapje verder worden gebracht. Bedrijven en organisaties worden daarbij uitgenodigd uitdagingen op tafel te leggen.