Masterclass NeLL: Wanneer doet een eHealth app ertoe?

Start date
End date
Location
Grand Café De Stal, Darwinweg 1, Leiden

Er zijn duizenden eHealth apps beschikbaar, maar wat maakt nou dat de ene app een succes wordt en de ander het publiek helemaal niet bereikt? Het betrekken van de eindgebruiker bij jouw idee en de verdere ontwikkeling van jouw tool is essentieel om een succesvolle, waardevolle toepassing te lanceren die daadwerkelijk gebruikt zal worden.

Inschrijven

Programma

16:00 – 16:15 Hine van Os (Algemeen Manager van NeLL) en Robbert van Bokhoven, (Programmamanager eHealth4aLL bij Pharos) heten je van harte welkom!

16:15 - 16:30 Petra Hoogendoorn neemt je aan de hand van een interessante usecase mee in hoe participatie met de eindgebruiker in de praktijk nu echt werkt en wat deze interactie met de doelgroep de ontwikkelaar nu precies oplevert.

16:30 – 17:15 Ronde tafel sessies met experts op de thema’s:- Terugdringen gezondheidsverschillen- Veiligheid- Gebruikersvriendelijkheid- Toegankelijkheid

17:15 - 17:45 Round-up van de ronde tafels

17:45 - 18:00 Chandra Verstappen (Strategisch adviseur/Projectleider bij Pharos) geeft een samenvatting van de middag en zoomt in op hoe je met participatie aan de slag gaat


Deelname aan de NeLL Masterclass is gratis en wordt je aangeboden door NeLL en Pharos, expertisecentrum gezondheidsverschillen. Voor deze kennissessie is slechts een beperkt aantal (30) tickets beschikbaar.

Aanmelden

In verband met het coronavirus wordt woensdag 9 september, aan de hand van de dan geldende RIVM-richtlijnen, besloten of deze masterclass door kan gaan. Vanzelfsprekend brengen we alle deelnemers hiervan op de hoogte.