Gezond Zuid-Holland lancering website & matchmaking

Start date
End date
Location
Provinciehuis Den Haag

banner

Het is bijna zover! Op 23 mei lanceren we de website GezondZuidHolland.nl. Je vindt hier digitale kaarten, wetenschappelijke kennis, best practices en een provinciaal netwerk van professionals die werken aan de gezondheid en het welzijn van alle inwoners van Zuid-Holland.

Website en netwerk 

Een gezonder Zuid-Holland is de verantwoordelijkheid van ons allemaal. Daarom is GezondZuidHolland.nl onderdeel van het Healthy Society programma van Leiden-Delft-Erasmus Universities en Medical Delta.  

Als Healthy Societies Programma werken we samen aan het verbeteren van gezondheid en welzijn onder alle lagen van de bevolking. We richten ons op gedragsverandering van individuen en hebben oog voor hun economische en sociale omgeving. We willen gezondheidsverschillen verkleinen. Dit doen we online via www.gezondzuidholland.nl en offline tijdens meet-ups met wetenschappers, beleidsmedewerkers, GGD’ers en gezondheidsprofessionals uit ons netwerk.  

Het vervolg en... 

Tijdens de lancering op donderdag 23 mei vertellen we je graag meer over GezondZuidHolland.nl, de voortgang van het Healthy Societies Programma en de strategie voor de toekomst. En belangrijker nog, we gaan in gesprek zodat wij samen het vervolg kunnen vormgeven. Wij willen graag met jullie werken aan concrete voorstellen waarin onderzoek en praktische oplossingen en beleid samenkomen voor het verbeteren van de leefomgeving en gezondheid in onze provincie.  

...matchmaking!  

Op 23 mei zorgen wij voor matchmaking waarbij we uitdagingen koppelen aan mogelijke oplossingen en theoretische inzichten koppelen aan cases uit de praktijk. 

What’s in it for you? 

Jij bent als eerste op de hoogte van de website, het netwerk en de plannen die er zijn voor een gezonder Zuid-Holland. Daarnaast heb je de kans tijdens dit event je netwerk uit te breiden. 
 
Wij zien je graag op 23 mei. Neem vooral ook anderen mee voor wie het Healthy Societies Programma ook interessant is.  

Meer informatie & aanmelden